Tenant Representation is our business

Társadalmi Felelősségvállalás

Prochazka & Partners teljes mértékben megosztja a cégek általi társadalmi felelősségvállalás alapelveit, úgy gazdasági, mint szociális, vagy környezetpolitikai szempontból.

Gazdasági szempontból az áttekinthetőség és korrupciómentesség híve vagyunk.

Ami a szociális szempontot érinti, elmondhatjuk, hogy a Kapka naděje /Egy csepp remény/ alapítvány közreműködésével pénzbelileg támogatjuk a FN Motol /prágai kórház/ Hematológiai és Belgyógyászati Gyermekklinikáját. Ebben a formában járulunk hozzá a leukémiában, daganatos megbetegedésben, veleszületett véralvadáshiányban, metabolikus zavarokban szenvedő gyermekek gyógyításához.

A környezetpolitikai szempont szintén nem kevésbé fontos. Szakgyakorlat keretén belül támogatjuk a fenntartható fejlődési tendencia elveit. Kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó profi tanácsadó társaság lévén hisszük, hogy a széles tömegekkel szembeni felelősségünk arra serkent, járuljunk hozzá támogatásunkkal a fennálló épületek energiatakarékossá történő átalakításához, illetve újak felépítéséhez. Mivelhogy az EU-n belül az épületek önmagukban a fogyasztott energia összességének 40%-át igényelik, valamint a CO2 összkibocsátás 36%-át produkálják, továbbá alapterületükkel 25 milliárd m2 felületet foglalnak el (ez kb. Belgium kiterjedésének megfelelő terület), hisszük, hogy az épületek energiafogyasztásának csökkentése az egyik legjárhatóbb út életkörnyezetünk megkímélésének érdekében.