Tenant Representation is our business

Miért pont Mi

Megtakarítás

Mindenekelőtt klienseink képviseletének keretén belül minden esetben kimagasló megtakarításokat vagyunk képesek elérni, úgy a bérleti költségek, mint az építkezéssel és beltéri átalakítással kapcsolatos vagyon befektetésének terén.

Szakértelem

Szakemberek csapata vagyunk, hivatásunk a bérlők képviselete. Beállítottságunk az általunk nyújtott szolgáltatások minőségére nézve kulcsfontosságú. Ismeretében vagyunk valamennyi, döntéssel kapcsolatos szempontnak, ajánlatok piaci alternatívájának, és jól tudjuk, milyen szinten mozognak a költségek és az árak.

Tapasztalat

A sokéves tapasztalataink, valamint a kereskedelmi ingatlanpiac ismerete lehetővé teszik számunkra gyors és hathatós, árban előnyös megoldást találni klienseink részére, igényeiknek megfelelően. Gazdag tapasztalataink egyben azt is jelentik, hogy mi tudjuk, milyen módon lehet megoldást találni bármilyen igényes helyzetben, és hogy gyakorlatias módon kerülnek kiértékelésre az egyes alternatívák.

Függetlenség

Ami a cseh piacot illeti, mi az egyetlen olyan beállítottságú profi tanácsadó társaság vagyunk Csehországban, amelyik kizárólag a bérlők képviseletében jár el. Mi a bérlők, valamint az ingatlanokat használó szubjektumok érdekeit védjük, fenntartás nélkül, bármilyen körülmények közt. Minden esetben az Ön oldalán állunk.

Mindenre kiterjedő, sokrétű szolgáltatások

Készek vagyunk mindent felölelően vállalni az Önök társaságánál felmerülő bármilyen igény megoldását. Az Önök igényeivel összhangban készek vagyunk megoldást nyújtani üzleti és műszaki téren, azokat szerződéses formában rögzíteni, beltereiket kiépíteni illetve átalakítani vagy berendezni, társaságukat áttelepíteni. Mindezt az Önök társasága tevékenységének feltartása nélkül.