Tenant Representation is our business

Társaságunk vezetősége

Radek ProcházkaRadek Procházkaa társaság vezetőségi tagja, egyben ügyvezetője, aki ezt a céget egy független tanácsadó társaságként alapította kereskedelmi ingatlanok bérlőinek kizárólagos képviselete céljából.

Hét évig a kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó Colliers International és Cushman & Wakefield nemzetközi társaságokban dolgozott tanácsadóként, s ezzel a tapasztalattal rendelkezve, az első olyan beállítottságú profi tanácsadó társaságot hozta létre Csehországban, amelyik kizárólag a bérlők képviseletében jár el. Mint vezető partner, a társaság legkiemelkedőbb klienseivel foglalkozik, és aktívan hozzájárul a megfelelő megoldásokkal kapcsolatos megbeszélések sikereihez, valamint kiveszi részét a projektek vezetéséből.

Procházka Radek egyetemi tanulmányait az University of New York in Prague intézménynél kezdte, majd két év elteltével kiutazott az Amerikai Egyesült Államokba, ahol az University of San Francisco egyetemet sikeresen befejezve diplomát szerzett Pénzügy ágazaton.

Procházka Radek az irodai irányzatok szakembere, s a bérlők képviseletét illetően a csehországi piacon az egyik legtapasztaltabb szakemberként tartják számon. A Cushman & Wakefield társaságon belüli utolsó néhány évben a Tenant Representation for Czech Republic osztály vezetője volt, a társaság legkiemelkedőbb klienseivel foglalkozott, és a nemzetközi együttműködés

összehangolásának szakembereként tevékenykedett a Corporate Occupier & Investor Services testületi klienstámogatás keretein belül. Eddigi pályafutása során 95 ügyletet bonyolított le, ami összesen több mint 185.000 m2 irodai alapterületet képvisel. Ezen ügyleteken keresztül kerekített összegben számítva 53 mill. Euroértékben segített ügyfeleknek megtakarítani a bérleti és az építkezéssel kapcsolatos befektetési költségeken.